Tarih: 22 Mart 2022

Azerbaycan Aydınlanmacılar Derneği, Doğuş Üniversitesi tarafından Dudullu yerleşkesinde ağırlandı.

Doğuş Üniversitesi dünyanın çeşitli bölgelerinden ve eğitim kurumlarından ziyaretçi almaya devam ediyor. Son olarak Azerbaycan Aydınlanmacılar Derneği’nden gelen akademisyen ve eğitimci ekibi, kampüsümüzü gezdikten sonra rektörümüz Prof. Dr. Turgut Özkan’ın da katılım sağladığı seminer için konferans salonuna geçti.  

Rektörümüzün okulumuzu tanıtan sunumuyla başlayan seminer daha sonrasında soru-cevap şeklinde devam etti. Seminer boyunca oldukça samimi ve eğlenceli görüntüler objektiflerimize yansıdı. Görevli öğrencilerimizin ve ilgili bölümlerden öğretmenlerin de yer aldığı etkinlikte, Azerbaycan’ın birçok farklı eğitim kuruluşunda öğretim hayatına devam eden öğretmenler, kendi eğitim sistemlerinden ve öğretime yaklaşımlarından bahsettiler.  

Önümüzdeki günlerde yapacağımız etkinliklerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın! Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere. 

Azerbaycan Aydınlanmacılar Derneği öğrencileri ve eğitimci ekibiyle gerçekleştirdiğimiz eğlenceli sohbetimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. İyi seyirler!  Tıklayınız