Tarih: 11 Nisan 2022

Doğuş Üniversitesi & Dudullu OSB İş Birliği Toplantısı

Tarih: 3 Şubat 2022

Katılımcılar: Prof. Dr. Mesut Kumru, Prof. Dr. Sunullah Özbek, Prof. Dr. Halit Targan Ünal, Prof. Dr. Tarık Baykara, Dr. Özay Özaydın, Av. Bağlan Üzgören, Neslihan Layık, Sinan Tulpar, Semih Emekli, Altuğ Varel, Mustafa Altındağ, Cemil Baysa, Cihat Çelebi, Merve Doker , Ahmet Uzunkaya, Necded Öztürk, Ayhan Yavuz, Güney Bozan, Hilmi Yıldız, Batu Hatipoğlu

Toplantı Yeri: Doğuş Üniversitesi

GAMAK Makine Sanayii, Standart Pompa, Sesinoks, Ünifil Otomotiv, Yıldız Cam, Dardanel, Coca Cola, Entes Elektronik, Kocayusuf Makine firmaları temsilcileriyle bu şirketler ve üniversitemizin iş birliği yapabileceği alanlar görüşüldü. Üniversitemiz ve Dudullu OSB İş Birliği’ni anlatan sunumlar yapıldı. Üniversitemizde kısa bir tanıtım gezisi yapıldı ve imkanlarımız hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Üniversitemiz Teknoloji Merkezi, TTO ve Teknoloji Takım’ı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.