Tarih: 16 Haziran 2022

2021 - 2022 Akademik Yılı Boyunca Doğuş Üniversitesi'nde Yapılan Kültür - Sanat ve Spor Etkinlikleri Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Öğrencilerimizin ders dışında gösterdikleri üstün başarıları teşvik etmek amacıyla, her yıl bahar dönemi sonunda Sağlık, Kültür ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ders Dışı Etkinlik Ödül Töreni Doğuş Üniversitesi Golf Sahası alanında gerçekleşti.

Sağlık, Kültür ve Spor Hizmetleri Dr. Hakan Kaya'nın açılış konuşmasıyla başlayan tören, Rektörümüz Prof. Dr. Turgut Özkan’ın tüm öğrencileri tebrik ettiği konuşmasıyla devam etti. Ardından 2021-2022 döneminde kulüp faaliyetlerinden, sportif etkinliklere, toplumsal duyarlılık konusundaki çalışmalardan, sosyal faaliyetlere toplam 422 etkinliğe imza atan tüm öğrenci kulüplerine ödülleri takdim edildi.