Tarih: 01 Şubat 2023

Doğuş Üniversitesi ve İstanbul Dudullu OSB Firmaları arasında İş Birliği Devam Ediyor

Doğuş Üniversitesi Dudullu Yerleşkesi‘nde gerçekleştirilen imza törenine, Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan, Balkuv Triko San. ve Tic. A.Ş. Kurucusu Uğur Balkuv, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Önay, Doğuş Üniversitesi Akademisyenleri, Doğuş Üniversitesi Danışma Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Gerçekleştirilen protokol ile Balkuv Triko San. ve Tic. A.Ş karşılıklı iş birliği içinde, bölgenin ve ilgili kurumların sosyal ve ekonomik gelişmişlik seviyesini arttırmak üzere; yerel / ulusal / uluslararası / teknolojik / bilimsel / sosyal / teknik / kültürel / sanatsal / eğitsel / Ar-Ge odaklı inovatif vb. faaliyetlerde ortak çalışmaların karşılıklı arttırılarak Üniversite- Sanayi iş birliğinin geliştirilmesi amaçlanmıştır.