Tarih: 28 Nisan 2023

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencisi Batuhan Tüzün’ün Uluslararası Başarısı

Batuhan Tüzün 2023 JEFF-Jinju English Film Festivali – En İyi Kısa Film Ödülü ile döndü.

Bölüm öğrencimiz Batuhan Tüzün senaryosunu yazıp, yönettiği “SOMETIN DEADLOCK - Bİ’ŞEY ÇIKMAZI” adlı filmi ile En iyi Kısa Film Ödülünün sahibi oldu.

Batuhan Tüzün Güney Kore’de “Gyeongsang National Universitesi tarafından düzenlenen “JEFF- Jinju English Film Festivali” nde üniversite öğrencilerinin katıldığı “Little Joys” kategorisinde en iyi kısa film ödülünü kazanmıştır.

Yürütücülüğünü Prof.Dr.Funda Savaş Gün’ün yaptığı Görsel İletişim Tasarımı dersi kapsamında hazırlan ve Görsel İletişim Tasarımı Film Atölyelerinde post-production süreci tamamlanan “Sometin Deadlock” Batuhan’ın Tarrantino benzeri sıradışı ve eğlenceli anlatımı ile dikkat çekmiş ve festivalin gösterim seçkisinde de yer almıştır.

Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.